Post by damlatstopocno on Feb 28, 2022 6:09:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Boris and the Dark Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Boris and the Dark Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος αύξησης κώδικα εξαπάτησης ▞▞▞
▞▞▞ Boris and the Dark Survival 2022 version ▞▞▞
Παίξτε, μοναδικό σκοτεινό περιβάλλον, νοσταλγική αναδρομή στο σχέδιο κινουμένων σχεδίων. Χρειάζεται το Google Play Achievements για να δώσει έναν λόγο για να παίξει και να δώσει αξία στις μικρές προσπάθειες για να ξεκλειδώσετε πολύ ταπεινά πράγματα. Η δυσκολία είναι μέτρια στην αρχή που φαίνεται πολύ γρήγορη εξέλιξη.
Πολύ καθυστερημένη στη συσκευή μου, επομένως δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή για μένα. Παρακαλώ μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων;
Μερικές δυσλειτουργίες εδώ κι εκεί επίσης, τα γραφικά είναι καλά, αλλά είναι λίγο αργό αν μπορούσατε να διορθώσετε ότι θα βαθμολογήσω πέντε αστέρια.
Δεν μπορώ να λάβω την ενημέρωση των δοκιμών λύκων δεν λειτουργεί
Δεν λειτουργεί Μου αρέσει το bendy, αλλά φορτώνει και παγώνει, είμαι λάτρης των παιχνιδιών bendy, αλλά γιατί δεν φορτώνει, συμβαίνει αυτό σε οποιοδήποτε άλλο σώμα, ενημερώστε με
Ita guud guam jost nuuds t0 να διορθωθεί fke andwoid
Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το παιχνίδι, αλλά μετά την εισαγωγή, κλείνει την εφαρμογή.
Το παιχνίδι είναι fin, αλλά δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι, με διώχνει συνέχεια, παρακαλώ διορθώστε το
Εντάξει
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και νιώθω ότι έχει πραγματικά νόημα στο χρονοδιάγραμμα του BATIM, ειδικά με τις ενημερώσεις του παιχνιδιού. Το μόνο πραγματικό μου πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο ελέγχεις τον Μπόρις.
Είναι καλύτερο, αλλά πάντα κολλάει όταν παίζω ήρεμα
Βαριέμαι.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι δύσκολο
Δεν με αφήνει να παίξω και μου έδειξε μόνο την εισαγωγή, παρακαλώ διορθώστε το στο τηλέφωνο
Boris and the Dark Survival 어드벤처 nam
Μου αρέσει η σκέψη να είμαι ο Μπόρις και να τριγυρνάω στο στούντιο, αλλά μερικές φορές ο Μπέντι γίνεται λευκός
Γιατί είναι δωρεάν
Happy Glass Tankenötter jbv
τα κουμπιά είναι πολύ μικρά! Είναι πολύ δύσκολο να κρυφτείς σε θαυματουργούς σταθμούς όταν ο Bendy με κυνηγάει! Επιπλέον, η προσπάθεια να αποκτήσετε αντικείμενα είναι τόσο δύσκολο να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Κάντε τα κουμπιά μεγαλύτερα, παρακαλώ. Αλλά γενικά αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, μερικά ελαττώματα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό παιχνίδι. Αλλά κάντε τα κουμπιά μεγαλύτερα για Android και iosers, η αίσθηση ότι αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε μόνο για υπολογιστές, επειδή στους υπολογιστές το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το E για να διευκολύνετε τα πράγματα. Pc player.
Ασχημο παιχνίδι
είναι υπέροχο
Πολύ καλό, αλλά μπορείτε να βάλετε ένα κουμπί προσαρμογής boris ώστε να μπορείτε να παίξετε ως brute boris;
Αυτό το παιχνίδι είναι χάλια για κινητά
Ωραίο, αλλά άψογο
Γίνεται πολύ επαναλαμβανόμενο
Boris and the Dark Survival Приключенски dbsj
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά παρόλο που κολλάει πολύ, παρόλο που είναι σε ρυθμίσεις χαμηλής ποιότητας, μπορείτε να το διορθώσετε;
Δεν μπορώ καν να φτάσω στον χάρτη χωρίς να βγω έξω
Δεν με αφήνει να συνεχίσω
Πραγματικά τέλειο παιχνίδι για το τηλέφωνο! Λίγο καθυστερημένο αλλά δεν πειράζει
Καθόλου άσχημα!
Το αγόρασα αλλά δεν μπορώ να το εγκαταστήσω
Εντάξει λοιπόν σταμάτησε η συντριβή. Αλλά το παιχνίδι είναι πολύ αργό. Και συνεχίζω να σκέφτομαι με τα πράγματα. Οπότε το περισσότερο που μπορώ να πω είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι εντάξει.
Το παιχνίδι ήταν ωραίο
Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο. Το έχω για λίγο, αλλά ξέχασα να το αναθεωρήσω, οπότε θέλω απλώς να πω ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ έντονο και τρομακτικό όταν ακούς τον καρδιακό παλμό. Μεγάλες ελπίδες για το Dark Revival!
Πέρασα την 1η μέρα και ήμουν πολύ δύσκολος και την επόμενη μέρα επέστρεψα στην 1η μέρα φαίνεται ότι δεν σώζει την πρόοδο και αν πάει καλά δεν ξέρω πώς
Καλό παιχνίδι, αλλά γίνεται επαναλαμβανόμενο εάν βρείτε όλα τα κρυφά αντικείμενα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό στηρίγματα παιχνιδιού για τον ήχο, το κάνει πραγματικά πιο τρομακτικό, ευχαριστώ για αυτό το καλό παιχνίδι
Καλό παιχνίδι δεν είμαι σίγουρος πώς να το νικήσω, αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος, αλλά έβαλα συμβουλές ή κάτι που βαθμολογώ με 4 αστέρια προς το παρόν!
Μπορείτε να παίξετε ως Μπόρις. Διασκεδαστικό παιχνίδι.
Είμαι κολλημένος την πρώτη μέρα γιατί μερικές φορές έχω μια περιοχή που ως βρόχο και χωρίς κρυψώνα μια φορά ήμουν έτοιμος να κερδίσω, αλλά μετά παγιδεύτηκα σε ένα δωμάτιο στο οποίο δεν μπορούσα να τον χάσω και έχασα, οπότε ναι μου αρέσει το παιχνίδι απλά συνεχίζω να έχω περιοχές στις οποίες μπορώ να χάσω με δυσκολία.
Μου αρέσει μόνο επειδή μερικές φορές δεν μπορώ να τρέξω από το bendy, οπότε δεν μπορώ να σταματήσω να τρέχω
Boris and the Dark Survival एडवेंचर ylvr
Η θέα είναι αστεία και το να χαθείς είναι ένα πράγμα.
Κλασάρει κάθε φορά που ανοίγω την εφαρμογή
λειτούργησε καλά μέχρι το τέλος του αρχικού σκηνικού, μετά παγώνει και μετά κολλάει, δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που απλά πρέπει να προσθέσετε πόντους αποθήκευσης
Λοιπόν είναι πολύ καλό αλλά όχι για πολλούς παίκτες
Δεν θα με αφήσει να εγκαταστήσω. Φαίνεται καλό από τις φωτογραφίες, ελπίζω να μπορώ να παίξω σύντομα
Συντριβή στην αρχή κάθε φορά.
Γιατί η δική μου εκδοχή κόβει συνέχεια.......κάποιος παρακαλώ απαντήσει