Post by damlatstopocno on Feb 28, 2022 6:15:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачан ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
Цоол игра
Игра је слатка, али плитка. Огласи су такође смешно обилни. Нема осећаја напредовања, само безумно прикупљање. Награде почињу да се смањују што више играте, што значи да недостатак напредовања почиње да се успорава. Ако је део за уређење куће додао бонусе вашем лику, то би додало мало игри, али је досадно и бесмислено. Такође постоје 4 различите врсте платформи, али 3 од њих само значе смрт, зашто не би шиљци направили штету ако имате ХП мерач у овој игри
Не могу ни да отворим апликацију
Happy Hop: Kawaii Jump Arkadne igre ubmp
Невероватно је што увек играм када ми је досадно без реклама и ван мреже је! Хвала вам за тим који је креирао ову игру!❤
Molimo da pošaljete komentare na cinestar.app@cinestarcinemas.rs. Show more. Category. Entertainment ... Happy Hop: Kawaii Jump. 1.1.24a. 5.000.000++.
Играо сам каваии рестраунт онда сам преузео ову игру да бих добио кожу једнорога па сам је деинсталирао ОНДА сам је поново инсталирао и мој напредак се није сачувао и сада мој једнорог и мој лењивац су нестали и веома сам разочаран. дајем му једну јер није сачувао напредак у потпуности.
Сјајна игра ми се свиђа осим када преузмем игре за које пише да се преузимају за бесплатне костиме, неће радити! Да је ово функционисало, дали бисте више звездица, ако се ово дешава другим играчима, поправите то!
Много реклама. Нема правог изазова, играње мудро. ВЕРИ репетитиве.
Волим ову игру! Мој пријатељ ми је ово показао и стварно ми се свиђа. Свиђа ми се због једноставности игре, али и даље помаже када ми је досадно, такође су ликови супер слатки. А чињеница да ово ради тим од 2 особе ме још више одушевљава. Наставите, момци, тако добар посао радите!
какскакс
Ово је веома слатка игра
ОВА ИГРА ЈЕ ТАКО СЛАТКА!!! Свиђа ми се како можете да направите кућу за мимос и такође волим како сте обучени у слатке мале животиње!!! Ако волите исечене кавајске ствари онда је ово игра за вас!! 5 звездица!!!!! Ох, бтв, имаш ли црвену панду миммо?
Огласи од 30 секунди између поновног појављивања су га убили
Ова апликација је *тако* слатка и опуштајућа, коже су одличне, декорација собе је такође одлична, буквално једино што бих могао да предложим је да облаци буду контрастније боје или да се виде кроз њих
Било би 5 звездица да се рекламе не би стално појављивале а да се нису ни играле, што значи да морам поново да покренем игру само да бих је одиграо једном пре следећег огласа.
Сјајна игра! Веома минимални огласи и симпатични мали ликови. Супер лако за играње и веома забавно. Игра вас бодри и музика је супер слатка. Има толико ликова и можете их откључати тако што ћете их пратити на ИоуТубе-у, Твиттер-у, Фацебоок-у, Инстаграм-у, итд. Одлично за све узрасте! Топло препоручујем ову игру.
😞😞😞😞Није добра игра. Молим вас, не губите време, али играње Салер Цат је забавно
Нај игра икада
Ambesonne Plaid Tablecloth, Traditional Gingham Like ...
4 звездице Свиђа ми се, али ме нервира када ће се случајно затворити док играм понекад... (Ажурирање: И даље волим игру, али је престала да је отвара на мом телефону... Т^Т)
Много волим ову игру. До сада нисам искусио никакве грешке, што је одлично. Мали ликови су тако слатки. Постоји 1 разлог зашто га оцењујем са четири звездице јер. Сакупио сам скоро све ликове и мислим да би требало да изађете са више, али они имају шансе да их добију. Можда имају као метар уобичајене нормалне велике ретке тако даље тако четврти. Само предлог, али надам се да то можете да урадите. Надам се да ће вам ово бити од помоћи (≧∇≦)/(❁´◡`❁)
У реду је
Ова игра је лепа, али ЗАШТО НЕ МОГУ ДА ДОБИЈЕМ ПОЗЕТУ СА ШКОДА?! Играм већ дуже време и имам различите тематске сандуке, али ипак. До сада имам само 2 ТАПЕТА и увек ми даје ПЛИШЕ КОЈЕ НЕ СВИЂАЈУ!! Молим вас, дајте ми позадину, хвала.
Ово је стварно ДОБРА игра! Забавно је играти када вам је досадно, али сваки пут након 5 пута умирања искочи оглас. Што је заиста досадно и само га чини досаднијим и тешко га је контролисати руком. Ова игра је невероватна јер је волим јер је слатка и забавна!
Такооо сладак
Happy Hop: Kawaii Jump ארקייד rjf
стварно желим да волим ову игру, али шта год да радим, не ради! каже да додирнете стране, али никада ни један одговор можда је само проблем са којим се само суочавам, али изгледа да је ова рецензија једини начин да покушате да добијете помоћ!
Досадно је постало само зато што су морске мачке >
Ова игра је некада била супер забавна. Недавно сам га поново преузео и не могу ни да га пустим јер сваки пут кад умрем, појави се реклама. И не могу ни да изађем из огласа осим ако не затворим целу игру и поново је отворим.. не вреди.
Мислим да је ова игра збркана јер пише преузми саилор цатс и ја имам игру и њу и дај ми кожу, молим те, нека ради и исто за мачке морнара. Волим малу кожу, али не шта мрзим да је не добијем
Happy Hop: Kawaii Jump આર્કેડ okol
Није дао бесплатну одећу на каваии кухињи
ДА ДРУГА ИГРА ЗОВЕ СЕ САИЛОР ЦАТ ЈЕ РЕКЛА ДА МИ ЈЕ ДА ДОБИЈЕМ ОВУ ИГРЦУ ДА БИ ДАЛА КОЖУ АЛИ НИЈЕ
Ово је тако КАВАИИИИИИ!❤💞💞 Баш је слатко и ништа не касни! Све остаје тамо где сам ставио и има их. многи. слатка. СКИНС. Омг тхе фрогги ❤ Реч савета: набавите ову игру ❤
писало је да ако будем срећан скочим у другу апликацију, добићу нову кожу. па сам га преузео. Никад нисам добио нову кожу. страшна игра.
Глупа игра 1 звезда
Много волим ову игру, можете пронаћи нова слатка створења и откључати их и ко год да је смислио ову игру је најбоља особа икада. Сама игра је моја омиљена игра ја и моја сестра увек играмо ово, наставите са добрим радом
Веома сладак! Мало заостаје, али генерално, рекао бих да је одлична игра!
За многе додатке
Lost Lands 3 Aventura wcki
Happy Hop: Kawaii Jump Arkadne igre iep