(Android/iOS) Sword Play! Biçer Doğrar Ninja kodlar daha fazla dayanıklılık
Feb 28, 2022 6:18:40 GMT -5
Post by damlatstopocno on Feb 28, 2022 6:18:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sword Play! Biçer Doğrar Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sword Play! Biçer Doğrar Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Sword Play! Biçer Doğrar Ninja 2022 version ▞▞▞
Çok güzel ama çok reklam var
güzel oyun ama çok reklam
Bu oyun adil değil, insanlara 50 reklam veriyorsun ve sonra buna epik başarısız diyorsun, buna kim bakarsa ve reklamları sevmiyorsa, oyunu yükleme çünkü sana 50 reklam veriyorlar ve geez oyun yaratıcısı gibi epik başarısız diyorlar, lütfen orada seviyeleri yapın. bize oyununuzun ne kadar havalı olduğuna dair reklamlar göndermek yerine reklamsız veya en az 1 reklamdır, ancak yüklediğinizde size bir sürü aptal reklam verir ve sonra ölürsünüz ve epik başarısız diyor.
Sword Play! Мастер Клинка 3D Екшн fmi
Abi oyyn efso desem yalan olmaz hahahahaha zaaa tufbdujegrmeyenetsnsyebdh
Sword Play! Ninja Slice Runner Akčné xodv
Amk ne reklam reklam İnterneti kapat oyna sulu şimdi ÖNE çıksın diye rastgele Uwgsyvsowysjddheidjrbdjdjfjkdukehdi dpejejdjdlxjsksjsoshwogaoxhsisoridudjdo piodixuxixodoeoeo9disi sieisisisisiisisxuveixifhdhziid62iep9😘😊😆😁😆😘😁🤗iwiwijsisiwieisisuuzjwxegsegd tediyxirts3ydiets9te9 eisyieyseysieysieysiyseys9ey😐jhzkhsowieyzixiesiegsegisegswisgigsiegisegeyzeiiwgswysig3tstiwywyswsiwgsi3sgehfkkjdfirhehjdjdgeudhdhdhdjdkejdjdgdjxxidixiJziejizososozieosodozisisisududusushsudududududusydudusysysyasusidieiei
Bu gerçekten harika bir oyun ama nedense 😕 Giriş yapmaya devam ediyorum ve ardından önbellekten reklam inter1 reklam afişi1 ve tonlarca başka saçmalık diyor, lütfen düzeltin gerçekten eğlenceli bir oyun
Fishdom Puzzel tia
Oyun güzel ama kontrol etmesi çok Çok zor
Kardeşim, bu oyun çok eğlenceli olabilirdi, eğer çıldırtacak kadar çok hata yapmasaydı, ben sallanır ve kılıcın vücutlarına gitmesini izlerim ve hiçbir şey yapmazsın ve eğer onlara yakınsan, onlara vuramazsın bile, kılıcın uçları arkalarında bu oyun eğlenceli ama aksaklıklar onu oynanması en kötü oyun yapıyor.Oh ve oyun kesinlikle reklamda gösterildiği kadar akıcı değil
İyi bir oyun. Sadece reklamları ve tüm oyun boyunca aksiyon sırasında nasıl yavaşladığını sevmiyorum. Eğitim seviyelerinden sonra ağır çekimden kurtulurlarsa, oyunu daha zorlu ve daha eğlenceli hale getirecekmiş gibi hissediyorum.
Bu oyun çöp 1. Kullanıcı arayüzü reklamda göründüğü kadar akıcı değil. Her 2 veya 3 seviyede bir oynamaya başladığımda, biraz uzun reklam izlemelisiniz, böylece oyun çöp olur ve sadece reklam yemi olur! 👎👎
Oyun da reklam, gündemdeki insanların reklamını konuşan varsanizda interneti ana hedef olan 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Söyleyebilir misin bilmiyorum ama bunun Dani'nin Karlson'ından bir kopukluk olduğu oldukça açık. Kılıcın ve duvarın renkleri Karlson'a o kadar benziyor ki bence bu bir soygun.
Bu oyunu seviyorum bu şimdiye kadarki en iyi oyun lol Sadece onu seviyorum ve yaptım ✅ her zamankinden çok daha fazla lol sende var bu oyunu dene çok eğlenceli Bu oyunu sonsuza kadar oynayabilirim lol ile iyi eğlenceler oyun
oyun güzel ama reklam çok
Tamam, 20 saniye oynadıktan ve çok sayıda reklamdan sonra RİSK ALTINDA YÜKLEYİN
XXHUSEYİNFZHDHDH HD HDJDDJFJFJJFJFJGJ HFFJFJDJDJDJJFNDJDJFJJFJF KARDEŞİM. çok. SEVİYOLUM+79 TRESGSİHA GSA CVVZXNX.XCNB CVBNMJ VBBNM VVBN VVBN .CVB VB
Oyunda her zaman reklam cikiyo oldum ben Hüseyin'i indirmeyin sizde çıldırırsınız vallah reklam dan oyunu oyniyamadim ben Hüseyin
Güzel başlıyor ama 100 lvl'yi bir kez sevdiğinizde aynı lvl'leri tekrar tekrar almaya başlıyorsunuz ama onun dışında eğlenceli bir oyun.
Oyunda o kadar çok reklam var ki, kılıcı her vurduğunuzda hata veriyor, sadece berbat. Almayın tavsiye etmem.
Korkunç, her seviyeden sonra kelimenin tam anlamıyla çoklu reklamlar için değilse iyi olabilir. Ve bir şekilde, oyunun ve grafiklerin kalitesi kötü olsa da, zar zor yüklenebiliyor, bahse girerim reklamlar oradaki sorunun bir parçası. Ayrıca çok gölgeli çünkü denediğim ilk birkaç seferi silmiyor ve kötü amaçlı yazılım olabileceğini düşünüyorum.
çok kolay
Çok fazla reklamın dışarı çıkması 👍
Henüz oynamadım ve "birçok reklama falan filan" diyen incelemelere bakıyordum, bu yüzden wifi bağlantınızı kesin, hah.
Bu oldukça güzel bir fikir, ancak savaştığınız düşmanların çoğu için kılıcınızı ileriye doğrultabilir ve bundan sonra ekrana dokunmayabilirsiniz. Çoğunluğu bu, bu yüzden oldukça yumuşak olabilir.
BU OYUN GÜZEL AMA KISMA VAR AMA OYUN GÜZEL FENA DEGİL YPANIN ELİNE SAĞLIK DAHA ÇOK ŞEY ÇIKARIRSINIZ UMARİM
Ben daha yeni yükliom ama reklamlarından gördüyüm için cok güzel bi oyunu Nazi arkadaşlarımız kasiyo delerler amalar boyutlandırmaz eski modeldir o yüzden kasiyodur bence bu oyunu 5 piyano hak ediyo
oyun. aklı başında. indirmenizi. tavsiye. sağol baybay
Bu oyun o kadar harika ki, türlerin yükselmesinden ve klanların çatışmasından daha iyi, daha fazla eşya ekleyebilir misin çünkü çok param var ve onları harcamak istiyorum
Hile yapmayı seven değersiz bir oyun. Roketleri saptırmanız gereken patrona ulaştım ama roketler havada kalıyor ve patrona çarpmıyor. Bunu kanıtlayacak ekran görüntülerim bile var.
Sword Play! Ninja Slice Runner ایکشن iphw
Bu bir sürü oyunlarda yapiyo ve bu araçlar💯 lerce reklam var veeee reklamdan önce bu reklam daha iyi yani yani
Bu oyunda o kadar çok reklam var ki, telefonunuzda virüs olduğunu düşünebilirsiniz. Başka bir eklenti ile birinin kafasını kesmek üzereyken. Bu oyun, tüm reklamlar nedeniyle zorlu seviyelerden dolayı zorlayıcı değil!
Oyun diye bi şey yok sadece resim indirmeyin
Yakında birçok reklam alıyorum Bir reklamdan her çıktığımda 50 milyon reklam alıyorum oyun güzelmiş gibi başka bir reklam alıyorum ama kelimenin tam anlamıyla o kadar çok çıldırtıcı reklam var ki oyunu bile düzgün oynayamıyorum çünkü reklamlar bazı reklamları kaldırın lütfen.
bu oyundeilemeyecek reklamı izlemek için girebildim gibi 1 reklamı çıktı 12 reklamıyo sadece yorum yapmak için 1 yıldız verdim yoksa 0 yoldız verirdim
Oyun bir süreliğine iyi gidiyor ama mermiyi size söylediği şekilde kesmeniz gereken seviyeye geldiğiniz an, bu konuda pek çok kez başarısız oldum. Mermiyi her kestiğimde, vuruşumu görmezden geliyor ve devam ediyor. Reklam zor diyor ama zor değil ucuz bu oyunu tavsiye etmiyorum.
Sword Play! Ninja Slice Runner Akcija hwr
Bu oyun yatmadan Tinder. Sola kaydırın, sağa kaydırın ve her şeyde ustalaştınız. Ağır çekimi hızlandırın ve reklamlarla rahatlayın. Her yer çok sıkıcı.